1

   Jouw opleiding wordt door ons vergoed

2

   Binnen 1 werkdag reactie

3

   Breed scala aan erkende leerbedrijven

Onze werkgevers

Waar jij aan de slag kunt

Hieronder zie je een greep uit de aangesloten leerbedrijven. Zoals je ziet zitten er veel bedrijven bij die op het eerste oog op elkaar lijken. Zo lijken installatiebedrijven op elkaar qua werkzaamheden, maar zitten er alsnog veel verschillen in. Denk bijvoorbeeld aan regionaal- of landelijk werken, nieuwbouw of renovatie, particulier of utiliteit. Ook de grote en sfeer van een bedrijf kunnen voor jou belangrijk zijn bij het maken van een keuze. Wil je nou wat meer weten over één of meerdere leerbedrijven? Kom dan ff langs voor een bakkie! Stuur je liever een mailtje of wil je alleen even bellen? Ook prima joh! 

Emondt KMI

Gevestigd in Enschede en actief in de installatie, montage, onderhoud en service van koude- en klimaatsystemen, zoals airco’s en koelinstallaties.


Nijhuis toelevering

Actief in het produceren van houten kozijnen, HSB gevelelementen en prefab onderdelen voor de bouw van o.a. woningen en bedrijfspanden.


Lesscher

Allround installatiebedrijf dat zich richt op de particuliere- en zakelijke markt. Lesscher is actief in de elektrotechniek, sanitair, warmte, telecom, beveiligingstechniek en infra.


Westerveld & Nederlof

Gevestigd in Breedenbroek en nationaal één van de grootste partijen op gebied van het produceren van houten- en kunststof kozijnen, gevelelementen en prefab onderdelen.

Ter Harmsel

Gevestigd in Rijssen en specialist op het gebied van installatie- en elektrotechniek. Ter Harmsel installeert en monteert alles op het gebied van elektro en sanitair in de particuliere en zakelijke markt.

Rotork Gears

Wereldwijde marktleider in het produceren, spuiten en assembleren van aandrijvingen en accessoires voor kleppen voor de water, olie, gas en chemische industrie.

TND Duurzaam

Gevestigd in Albergen en gespecialiseerd in het monteren en installeren van besparende en -opwekkende producten voor de zakelijke markt, zoals ledverlichting, verwarming en zonnepanelen.

Kamphuis Nijverdal

Kamphuis Nijverdal is actief in het stralen, schooperen en spuiten van voertuigen, machines en producten voor de industrie. Denk hierbij aan carrosserie, grond-, weg-, water- en machinebouw.

Timmerfabriek Neede

Een compleet vernieuwde- en geautomatiseerde timmerfabriek in Neede waarin kozijnen, ramen, deuren en houtskeletbouwwanden worden geproduceerd en gespoten.

Senro

Senro is gevestigd in Hengelo en ontwerpt, produceert, monteert en levert complete sorteerinstallaties en machines voor de recyclings- en ondersteunende industrie.

Trioliet

Trioliet (Oldenzaal) is wereldwijd bekend in de landbouwsector, ze ontwikkelen en produceren verschillende voersystemen. Hun voermengwagens, automatische voersystemen, zelfrijders en kuilvoersnijders worden steeds geavanceerder en gaan de hele wereld over!

Welk bedrijf doet precies wat? Waar moet ik dan aan denken? Wat past het beste bij mij? Met de aangesloten leerbedrijven doen wij al jaren zaken waardoor wij jou piekfijn kunnen uitleggen hoe de sfeer is, wat de werkzaamheden zijn en of je op woensdag een visje of een gehaktbal kunt verwachten. 😉

Wil je meer weten van deze mooie bedrijven? Neem gerust even contact op! 

 

Onze begeleiders staan dagelijks voor je klaar!

We begeleiden je tijdens het volledige traject en helpen je waar nodig.

CONTACT

Wij maken op deze website gebruik van cookies om het gebruik van deze website en daarbuiten te vergemakkelijken, de prestaties en gebruikerservaring te verbeteren en de relevantie van het aanbod te verhogen. Klik op akkoord om aan te geven dat je instemt met ons privacy statement.