1

   Jouw opleiding wordt door ons vergoed

2

   Binnen 1 werkdag reactie

3

   Breed scala aan erkende leerbedrijven

Over Leerwerkplek

Ff voorstellen

Leerwerkplek. Een plek waar je iets leert en aan het werk bent. Een bouw of technisch bedrijf waar jij lekker met je handen aan het werk kunt. Dus jij hebt straks een diploma en ondertussen heb je ook al mooi wat geld verdiend. Twee vliegen in één klap toch? Je gaat aardig wat uurtjes spenderen bij jouw toekomstige leerbedrijf. Dan is het belangrijk dat je goed op je plek zit. Dat is waarvoor wij iedere dag naar ons werk komen. Zodat jij aan het eind van de dag naar huis gaat met een glimlach. 

Ervaringen van andere kandidaten

image
Imre
BBL Koelmonteur (19)
Ik werd opgebeld door Luuk en werd heel snel geholpen. Hij heeft me geholpen bij het maken van een keuze tussen de vele mogelijkheden. Ik ben nu al een halfjaar aan het werk en ik heb het ontzettend naar mijn zin. Als je nog niet precies weet wat je wilt gaan doen is Leerwerkplek een echte en aanrader.
image
Lennaerd
Leerling Elektromonteur (24)
Sinds 2014 ben ik actief geweest in de supermarktwereld. Waarbij ik uiteindelijk ben doorgegroeid naar afdelingschef op de versafdeling. Bij mijn werkgever zag ik geen doorgroeimogelijkheden en had ik het plafond bereikt, waardoor ik ging kijken naar een nieuwe uitdaging. Ik heb me toen verdiept in de mogelijkheden en ben toen bij Leerwerkplek.nl terechtgekomen. Tijdens het gesprek op kantoor zijn we tot de conclusie...
image
Joey
Leerling mechatronica (30)
In 2019 heb ik de opleiding elektrotechniek op niveau 4 gevolgd. Ook heb ik in deze tijd een tweetal stages gehad in de paneelbouw. Helaas viel het werk bij mijn stagebedrijven weg, waardoor ik uiteindelijk zonder stagebedrijf kwam te zitten. Hierdoor ben ik uiteindelijk gestopt met de opleiding. Leerwerkplek.nl bood mij de kans om weer te starten met een opleiding en deze voor mij volledig te betalen. Zodoende ben i...
image
Chiel
Leerling timmerman (25)
Via via ben ik terechtgekomen bij Leerwerkplek.nl. Ik hoorde goede verhalen en heb zodoende contact opgenomen. In 2021 heb ik de opleiding precisietechniek op niveau 4 afgerond, maar dit was uiteindelijk niet de branche waarin ik aan de slag wilde gaan. Ik wou graag nog een opleiding volgen, gericht op de bouw. Timmerman heeft mij altijd al aangesproken en zodoende ben ik via Leerwerkplek.nl op een aantal gesprekken ...
image
Frans
Leerling koelmonteur (27)
Bij mijn vorige werkgever heb ik ervaring opgedaan in de luchtkanalen en ventilatietechniek. Hier was ik na een aantal jaren op uitgekeken. Leerwerkplek.nl bood mij de kans om door te groeien in de luchttechniek. Ik werk nu zo’n halfjaar bij Emondt als leerling koelmonteur en heb de 1e vakcursus al afgerond. Nog 3 vakcursussen te gaan en dan kan ik zelfstandig aan het werk als koelmonteur!
image
Mike
Leerling industrieel spuiter (22)
Ondertussen ben ik al zo’n 1,5 jaar aan het werk bij Pacton Carrosseriebouw als leerling industrieel spuiter. In de jaren hiervoor was ik werkzaam in de banden- en velgenbranche als hulpmonteur. Dit werk begon mij uiteindelijk te vervelen, maar ik wou graag in de voertuigenbranche actief blijven. In mijn vrije tijd spuit ik al een tijdje velgen van auto’s voor de hobby. Hier heb ik uiteindelijk door Leerwerkplek.nl m...

Zo ziet jouw leerwerktraject eruit

Hieronder lees je hoe een leerwerktraject er stap voor stap uitziet. Tijdens het volledige traject wordt je begeleid en ondersteund door een vast contactpersoon van Leerwerkplek.nl. 

1. Kennismaken

Je komt eerst bij ons langs op kantoor om even kennis te maken. We leggen je uit wat we voor je kunnen betekenen en hoe het leerwerktraject eruitziet.

2. Wensen bespreken

Vervolgens gaan we goed in kaart brengen wat jouw wensen zijn. Misschien weet je nog niet welke opleiding je wilt gaan doen. Dan nemen we samen de mogelijke opleidingen door en kijken we wat bij jou past. Vervolgens gaan we op zoek naar een passend leerbedrijf waar jij voor langere tijd aan het werk kunt. 

3. Op gesprek bij de opdrachtgever

Wanneer we één of meerdere potentiële leerbedrijven hebben gevonden kun je bij hen op gesprek gaan. Wanneer het van beide kanten klikt hebben we een goede match gevonden. Zo niet, gaan we gewoon verder op zoek. 

4. Proefdagen

Je krijgt de mogelijkheid om een proefdag mee te draaien. Of voordat jouw opleiding van start gaat eerst een dag, meerdere dagen of als je wilt zelfs een aantal weken aan de slag te gaan bij een leerbedrijf. Op deze manier krijg je pas echt een goed beeld bij de werkzaamheden en de sfeer binnen het bedrijf. Wanneer jij aan het werk gaat krijg je uiteraard gewoon betaald! 

5. Eerste werkdag

Is het een match made in heaven? Dan mag je het contract komen ondertekenen en kun je aan de slag! 

6. Start opleiding

Je opleiding gaat vanaf dit moment ook van start. Dat betekent dat je vanaf nu een dag, dagdeel of avond naar school gaat en je steeds iets dichter bij jouw diploma komt. Wanneer je jouw diploma in de pocket hebt, staat er bij ons een presentje op je te wachten! 

 

Waarom kiezen voor Leerwerkplek?

1. Jouw opleidingskosten worden door ons vergoed 🎓 
Naast dat wij jouw opleidingskosten en studieboeken vergoeden, is het ook mogelijk om vakgerichte opleidingen of cursussen via ons te volgen.
2. Een groot netwerk van erkende leerbedrijven 🌐
Het is best lastig kiezen welk leerbedrijf het beste bij jou past. Vooral omdat er zoveel keuze is. Wij kennen deze bedrijven goed en kunnen jou helpen wij het kiezen van het best passende bedrijf.
3. Maak gebruik van een proefperiode
Voordat jij de definitieve keuze maakt kan je alvast aan het werk bij een potentieel leerbedrijf. Zo kan jij kijken of dit het bedrijf is waar jij de komende tijd wil werken. Jij krijgt hier uiteraard voor betaald. Ook wel lekker meegenomen toch.

Lees meer

 

Blijf op de hoogte van nieuwste leerwerkplekken

Laat vrijblijvend je gegevens achter via het formulier hiernaast. Dan nemen wij contact met je op om jouw eventuele vragen te beantwoorden. Mocht je interesse hebben om een leerwerktraject te volgen kunnen we dit bespreken en een gesprek bij ons op kantoor inplannen. Dan drinken we samen een bak koffie en kijken we naar de mogelijkheden die er voor jou liggen!

Wij maken op deze website gebruik van cookies om het gebruik van deze website en daarbuiten te vergemakkelijken, de prestaties en gebruikerservaring te verbeteren en de relevantie van het aanbod te verhogen. Klik op akkoord om aan te geven dat je instemt met ons privacy statement.