1

   Jouw opleiding wordt door ons vergoed

2

   Binnen 1 werkdag reactie

3

   Breed scala aan erkende leerbedrijven

Bedrijfscultuur, zo gaan wij te werk

Waarom kiezen voor Leerwerkplek?

In de bouw en techniek werk jij vaak aan een uniek eindproduct. Dit kan uiteenlopen van de cv-ketel bij jou thuis tot de bouw van een nieuwbouwwijk of een voer-mengwagen die bij de lokale boer over het weiland rijdt. Allemaal vereist dit een flinke dosis vakmanschap en de daarbij horende vakkennis. Als aankomend vakman beschik jij binnen een paar jaar over een echt ambacht. Laat dat nou net zijn waar wij in Nederland ontzettend veel behoefte aan hebben. Dus vergeet iedereen die zegt dat je moet doorstuderen en kies voor een mooie toekomst in de Bouw en Techniek! Overtuigd om in de bouw of techniek aan de slag te gaan? Om de nodige vakkennis op te doen en de fijne kneepjes van het vak te leren heb je een goede mbo-opleiding nodig.

Wij werken samen met de beste opleiders in de regio Twente, Salland en de Achterhoek. Je hebt de keuze uit 10 verschillende vakopleidingen. Maar waar ga jij jouw skills in de praktijk brengen? Wij kunnen ons voorstellen dat jij door de vele keuze aan bedrijven de bomen door het bos niet meer ziet. Gelukkig beschikken wij over een uitgebreid netwerk aan bouw en technische bedrijven waardoor wij jou kunnen helpen bij het vinden van het meest geschikte leerbedrijf. Zo kun jij een dag, een week of zelfs een maand proeflopen bij een bedrijf. Zo weet jij zeker dat jij op de goede plek belandt. En uiteraard word jij hiervoor gewoon betaald.

Cultuur

Een kijkje achter de schermen

Bij Leerwerkplek is achter de schermen een jonge club mensen aan het werk voor jou. Misschien dat we jou daarom ook zo goed begrijpen. Wij snappen namelijk hoe belangrijk de keuze voor een bedrijf kan zijn. Wist je bijvoorbeeld dat ongeveer de helft van onze werknemers ooit begonnen is als stagiair? Wij vonden het zo gezellig dat we maar zijn blijven hangen. En dat is jou ook gegund! Voor de rest beschikken wij over een goede dosis Twentse nuchterheid, humor en zijn we een stel vakidioten bij elkaar. Wij vinden werkplezier ontzettend belangrijk, want alleen dan kan er hard gewerkt worden en behalen we samen doelen.

 

Onze begeleiders staan dagelijks voor je klaar!

We begeleiden je tijdens het volledige traject en helpen je waar nodig.

CONTACT

Wij maken op deze website gebruik van cookies om het gebruik van deze website en daarbuiten te vergemakkelijken, de prestaties en gebruikerservaring te verbeteren en de relevantie van het aanbod te verhogen. Klik op akkoord om aan te geven dat je instemt met ons privacy statement.